fredagsmyyys!

Idag är det endlich helg!!:) är överlycklig, som varje annan fredag ;D näärå, men ska snart på träning från 18-20 och sen tror jag bara det blir att va hemma...jag och nåra fler ville så gärna ut i helgen, men de finns fan inge kul alls idag:O de är sjukt....men får se om de blir nått imorn istället, hoppashoppas!! är sugen på att träffa folk och partaja lite:D:D och nu vet jag hur du känner, utan att ha frågat dig...så jag hoppas på att det kommer ske en bra förändring.. att du kan ändra dig, och glömma henne! vill ni ses eller vet nått skoj som händer i stan ikväll eller imorn så hör gärna av er till mig :) om ni inte kan mitt nummer kommer det här, 070-3078369!
btw, jag tycker den här bloggens design passar mycket bättre nu när de blir jul snart:D hihi

jag vill gå hem med dig

jag är så otroligt kass på förhållanden så de finns inte.. men jag vet verkligen vad jag vill, och du verkar vara den perfekta! grejen är att jag inte alls vet vad du tycker och vill, och jag tänker ju inte direkt fråga...men jag har fixat lite, så det kanske ordnar sig lite så jag vet någorlunda iallafall :) får hoppas att det är bra då iallafall... skoldagen idag va dryg...vi har ju geografi-redovisning på måndag, så det var sista tillfället vi hade på oss att jobba med det idag, så vi får se hur fan det ska gå...sen på min långa rast va jag i a-klassens klassrum och satt där med trevligt folk och pratade oså:) fick ett knepigt sms idag också, som jag garvade åt ett tag vill jag lova! så gjorde även milly...ovanligt!!;D jaja, imorn blir det en ganska skön dag tror jag, sen träning,sen ska jag och milly och jossan kolla på herrmatchen på öbacka:) omg han ska spela..... jag kommer döööööööööö............

<3!

JAG ÄR OTROLIGT KÄR!!!!!!<3





hihi lägger upp en bild på nyhåret:)     :

It's written in the stars

jaha, det slutade med att jag hamnade på den här bloggen ändå... Det känns som att de här är typ vinterbloggen och den andra sommarbloggen, haha:) får nog blir så ett tag framöver! Fruktansvärt skönt med helg kan jag säga!!! va på konsert igår med mamma och pappa, P-Floyd. De va jättebra, och jag fick en tröja gratis också eftersom pappa känner flera av dom i bandet;) Idag va de tänkt att jag skulle bowla med Milly och nåra till, men de blev inget:( men jag är ändå fortfarande sjuk, så kanske är bra ändå...Tänker fortfarande på dig hela tiden.. och jag blir frustrerad av att inte veta hur du känner eller nått...om jag bara vågade säga till dig hur otroligt mycket du betyder för mig. men det gör jag såklart inte, för jag är rädd att förstöra allt...för jag tror inte du har nån aning om hur mycket du betyder..<3 jaja, jag ska lägga in en länk till en fantastiskt underbar låt:)
http://www.youtube.com/watch?v=LjhCEhWiKXk Bruno Mars-Just the way you are